O.T.E. Hieronta®

O.T.E. Hieronnalla® vaikutetaan lihaskalvoja hitaasti venyttäen ja avaten koko kehoon, jolloin kivut, tunnottomuus, puutuminen ja lihasjännitykset vähenevät. O.T.E. Hieronta® tapahtuu rauhallisessa ja luonnollisessa rytmissä, sinun kehoasi kunnioittaen. Hoito on vaikutukseltaan laaja-alaista, erittäin rentouttavaa ja stressiä poistavaa.

O.T.E Hieronta® ihmiselle

O.T.E. Hieronta® on faskiavenytystekniikka, jolla hoidetaan lihaskalvojen kautta koko kehoa. Kehoa ympäröi sidekudoskalvo eli faskia, joka sitoo kaikkia solujamme, kudoksiamme ja elimiämme yhteen. Työskentely kalvon yhdellä osalla lähettää singaloivia aaltoja, jotka vaikuttavat yhteen tai useampaan kehon alueeseen. Samalla aineenvaihdunta voimistuu koko kehossa.

O.T.E. Hieronnassa® kehoa tarkastellaan ja hoidetaan kokonaisuutena yksittäisten lihasten sijaan. Kireydet, vammat, iskut ja traumat ovat lihaskalvoissa nähtävissä ja käsin tunnettavissa. Lihaskalvoa kevyesti käsittelemällä saadaan helpotusta ja tilaa kehoon; kivut, tunnottomuus, puutuminen ja lihasjännitykset vähenevät. Hoidolla voidaan vaikuttaa myös arpikudoksiin pehmentäen ja joustavuutta lisäten.

Kehoa kuunnellen ja kunnioittaen

O.T.E. Hieronta® huomioi aina ihmisen kehoa ja tunnetilaa . Hoidossa kevyellä ja aistivalla otteella saadaan paljon tietoa hoidettavan kehosta. Sen vuoksi hoito on kivutonta ja silti tehokasta. Jos hoito tehdään voimalla, niin lihakset jännittyvät.

Kivusta voi päästä

Vaikka kehosta ei olisi havaittavissa lääketieteellisesti vauriota, on kipu aina todellinen ja löydettävissä lihaskalvolta. Lihasjumiutumia eivät aiheuta ainoastaan lihasten ylirasittuminen tai niihin ulkopuolelta kohdistunut isku tai vamma vaan myös tunnetasolla koetut ahdistavat kokemukset, pelot ja traumat. Tunnetasolla koettu stressi heijastuu lihaskalvoille aiheuttaen erilaisia tuntemuksia kivusta puutumiseen. Jos alkuperäisestä kivunaiheuttajasta on kulunut jo pitkä aika, mieli ei välttämättä osaa yhdistää kehon tuntemusta ja tapahtunutta. Hoidon avulla helpottunut olotila vaikuttaa muun muassa lihaskipuihin, masennukseen, unettomuuteen ja stressiin suotuisalla tavalla.

Tulokset 5:n hoitokerran jälkeen.

Jaa sosiaalisessa mediassa

happy holidays

Lähetä viesti