Hieronta diabeetikoille

Diabeteshoidossa käytettävät insuliinipistokset aiheuttavat arpikudosta, jota käsitellään O.T.E. Hieronnalla®. Menetelmä on Suomessa pistosarpien hoitomuotona uusi. Hoidon seurauksena arpikudos pehmenee, jolloin pistäminen on helpompaa, pistoskohtia löytyy enemmän eikä pistäminen aiheuta kipua. Hoito helpottaa myös ääreisverenkiertoa alaraajoissa.

O.T.E. Hieronta® ja diabetes

Diabetes on nopeimmin yleistyvä kansansairaus. Suomessa on noin 300 000 diagnosoitua hoidossa olevaa diabeetikkoa. Heidän määrän arvioidaan kaksinkertaistuvan kymmenessä vuodessa. Diabetesta hoidetaan liikunnalla, ruokavaliolla ja insuliinihoidoilla.

Diabeteshoidossa käytettävät insuliinipistokset aiheuttavat arpikudosta, jota käsitellään O.T.E. Hieronnalla®. Menetelmä on Suomessa diabetespistosarpien hoitomuotona uusi. Hoidon seurauksena arpikudos pehmenee, jolloin pistäminen on helpompaa eikä aiheuta kipua. Hoito helpottaa myös ääreisverenkiertoa.

Hoitaja käsittelee arpikudosta käsin, ilman väliaineita ja laitteita. Hoito on täysin kivutonta, hoidettavan kehoa kunnioittavaa ja otteeltaan kevyttä.

Arpikudoshoidolla on saatu erinomaisia tuloksia. Hoitokokeilussa käyneiden asiakkaiden ääreisverenkiero on vilkastunut, jolloin jalat ovat pysyneet lämpimämpinä. Arpikudos on hoidetulla alueella muuttunut pehmeämmäksi ja joustavammaksi sekä iho lämpimämmäksi, Myös pistäminen on helpottunut, pistoskohtia on enemmän eikä pistäminen aiheuta kipua. Käytettävän insuliinin määrä on myös vähentynyt.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

happy holidays

Lähetä viesti