Pään ja kasvojen hoito

Pään ja kasvojen lihasten käsittely nollaa kiireisen mielen ja suo lepotauon, jossa ajatukset hiljenevät ja koko keho rentoutuu. Pään käsittely vaikuttaa suotuisasti univaikeuksiin, korkeaan verenpaineeseen ja stressiin. Se vilkastuttaa aineenvaihduntaa, parantaa verenkiertoa ja hapensaantia aivojen alueella.

Pään ja kasvojen hoito O.T.E. Hieronnalla®

Ihmisen kasvojen ja pään alueella on noin 60 lihasta. Keskeisimmät näistä ovat purenta- ja ilmelihakset. Pään alueen lihasten kireys aiheuttaa muun muassa päänsärkyä, niska- ja hartiaseudun kipuja, silmien rasitusta ja keskittymisvaikeuksia.

Pään alueen O.T.E. Hieronnalla® on stressiä ja lihasjännitystä poistava vaikutus. Se nollaa kiireisen mielen ja suo lepotauon, jossa ajatukset hiljenevät ja koko keho rentoutuu. Pään käsittely vaikuttaa suotuisasti univaikeuksiin ja korkeaan verenpaineeseen. Se vilkastuttaa verenkiertoa, aineenvaihduntaa, sekä hapensaantia aivojen alueella. Siitä on saatu apua myös yölliseen hampaiden narskuttamiseen, bruksismiin. Ennen kaikkea se on hyvää hemmottelua keholle ja mielelle.

Päivän kiireet ja stressi jäävät myös pään lihaksistoon

Ihminen kokee paljon huomaamatonta ärsykettä ympäristöstä. Silmien ja korvien kautta tuleva melu ja muu ärsyke kerääntyvät helposti pään lihaksiin stressiä aiheuttavaksi oireeksi, joka näkyy kasvojen purenta- ja ilmelihaksissa. Otsa on huolista ryppyinen, kulmat ovat kurtistuneet yhteen ja poskilihakset ovat kireät hampaiden yhteen puristamisesta. Pitkittyneessä stressitilassa ilmelihakset tottuvat kiristyneeseen tilaan, jolloin ilme voi näyttää vihaiselta silloinkin, kun mieli on levännyt. Kulmia rypistävät pienet lihakset kiristyvät myös ajan ja auringonvalon vaikutuksesta, jolloin ne voivat aiheuttaa särkyä silmien ja koko pään alueelle.

Ihminen voi kasvolihasten kireyden vuoksi näyttää huomattavasti ikäänsä vanhemmalta. Iho ei kiristy lihasten mukana vaan jää helposti velton ja elottoman näköiseksi. Toisinaan turvaudutaankin juonteita kohottaviin pistoshoitoihin, jotka ovat paitsi kivuliaita myös tekevät arpikudosta. Pään alueen O.T.E. Hieronta® helpottaa nestetasapainon saavuttamista kasvojen lihaksiin, lihaskalvoille ja ihonalaisiin kerroksiin. Riittävä aineenvaihdunta mahdollistaa ravinteiden saannin ryppyisellä tai kireällä alueella, jolloin juonteet täyttyvät luonnollisella tavalla.

Pään ja niskan käsittelyllä vaikutetaan hartioihin ja yläselkään

Kaulan ja niskan lihaksisto tekee kovasti töitä päivän aikana, jotta ihmisen pää pysyy oikealla paikallaan. Passiivinen työskentelyasento tai esimerkiksi sairauden toipilasaika voivat saada niskan lihakset jumittumaan. Lihaskalvot kiristyvät ja niiden heijasteet alkavat hiljalleen tuntua hartioissa. Pään alueen O.T.E. Hieronta® hoidolla päästään niskan lihaksiston kautta vaikuttamaan hartioihin ja yläselkään asti, jolloin kiristykset helpottavat ja lihaksisto rentoutuu. Rentoutuminen vähentää ahdistuneisuutta ja ärtyneisyyttä ja kasvattaa stressinsietokykyä.

Silmät ovat sielun peili ja kasvot sen kehykset

Silmien ympärysten lihasten pehmeä käsittely kirkastaa katsetta ja helpottaa silmien väsymystä. Poskilihasten kireyden helpottaminen, otsalihasten jännitysten poistaminen sekä pään ja takaraivon lihasten rentouttaminen saavat kasvoille levänneen ilmeen. O.T.E. Hieronta® hoito on hyvin hellävaraista, pään ja kasvojen lihaskalvoja hitaasti ja pehmeästi avaavaa. Hoito rentouttaa kasvojen lisäksi koko kehon.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

happy holidays

Lähetä viesti