head-650878_640.jpg

Koulutus ihmisille

Olisiko sinusta tähän auttamaan ilman kipua? Tarvitsetko lisää työkaluja omaan työhösi? Haluaisitko hoitajana kohdata asiakkaan niin, että koette yhdessä asiakkaan saaman hoidon tehokkaaksi, toimivaksi ja hyödylliseksi? O.T.E. Hieronnalla® lisäät tietoisuuttasi hoidon etenemisestä.

O.T.E. Pro Humanus koulutus terveydenhuollon ammattilaisille.

Tule oppimaan uusi ammatti tai täydentämään aikaisempaa osaamistasi.

O.T.E. Hieronta® on kivuton, Suomessa kehitetty hoitomuoto, jolla voidaan hoitaa ja helpottaa tehokkaasti arpikudoksien aiheuttamaa kiristystä sekä lievittää eriasteisia kiputiloja. Se on ollut korvaamaton työkalu ammattilaisille jo kauan ja tulokset ovat merkittäviä. O.T.E. Hieronnalla® on hoidettu tuloksekkaasti esimerkiksi diabetespotilaita, toipuvia leikkauspotilaita, Parkinson -potilaita, migreeni- ja kolmoishermokipupotilaita sekä henkisen trauman aiheuttaneita fyysisiä vaurioita. Hoidossa ei käytetä välineitä tai väliaineita, vain hoitajan kädet riittävät. Hoito sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille.

O.T.E.Hieronta® koulutus antaa sinulle valmiudet toimia ihmisläheisessä työssä, jossa työ ei rasita tekijäänsä. O.T.E. Hieronta® on hoitajalle kevyt  ja syvällinen työskentelytapa.

O.T.E. Pro Humanus-kurssi järjestetään seuraavina ajankohtina:

Helsinki

4.-6.3.2022

1.-3.4.2022

27.-29.5.2022

10.-12.6.2022

8.-10.7.2022

19.-21.8.2022

9.-11.9.2022

4.-6.11.2022

9.-11.12.2022

Toteutus

Koulutus toteutetaan etä- ja lähiopetuksena, itsenäisen harjoittelun ja kotitehtävien avulla. Lähiopetus järjestetään kolmena päivänä kuukaudessa ja jotka sisältävät sekä teoriaa että käytännön harjoittelua. Lähiopetusjakson jälkeen kukin opiskelija harjoittelee itsenäisesti asiakkaiden kanssa. Lähiopetusjaksojen välissä on kotitehtäviä, jotka käsitellään seuraavalla lähiopetusjaksolla.

Koulutus on kokonaisuus, joka kattaa ihmisen kohtaamisen ja hoidon kokonaisvaltaisesti. Koulutettavat ryhmät ovat pieniä, parhaan mahdollisen opetuksen ja tuen saamiseksi. Koulutus on mahdollista suorittaa työn ohessa.

Kenelle soveltuu

Koulutus sopii hyvin täydennyskoulutuksena terveydenhuollon ammattilaisille. Koulutus antaa valmiudet toimia uudessa ammatissa ja siitä saa todistuksen. Ota yhteyttä ja kysy sopiiko koulutus juuri sinulle.

Hinta

Koulutuksen hinta on 3618 € (sis. alv 24%. Ruokailu ja majoitus eivät sisälly hintaan).

Koulutuksen voi maksaa erissä 402 € (sis alv 24%) x 9. Erät tulevat olla maksettuina ennen seuraavaa tapaamista.

Koulutuspaikka

Koulutuspaikkana on O.T.E. Hoitokeskus, Messeniuksenkatu 1B, 00250 Helsinki.

Ilmoittautumiset

Sitovat ilmoittautumiset kaksi viikkoa ennen koulutuksen alkua: sähköpostilla otehoitokeskus@gmail.com tai puhelimitse Tanja Kannela 0456312009.

Voit tilata koulutuksen omalle paikkakunnallesi, kun osallistujia on vähintään 4.

Jaa sosiaalisessa mediassa

happy holidays

Lähetä viesti