head-650878_640.jpg

Koulutus ihmiselle

Pääset lukemaan esitteen O.T.E. hierontakurssista alla olevasta linkistä:

Seuraava kurssin aloitusajankohta ilmoitetaan tällä sivulla.

Lue esittelu kurssista:

Tule oppimaan uusi ammatti tai täydentämään aikaisempaa osaamistasi.

Olet lämpimästi tervetullut O.T.E. Hieronta® koulutukseen. Koulutuksen aikana sinulle tulee tutuksi mistä O.T.E. Hieronnassa® on kyse, miten lihaskalvot vaikuttavat meihin ja mitä apua niiden käsittelystä on. Puhumme myös kehon ja mielen yhteydestä, koskettamisen merkityksestä ja kivun helpottamisesta sekä asiakkaan tunteiden kohtaamisen merkityksestä.

O.T.E.Hieronta® koulutus antaa sinulle valmiudet toimia ihmisläheisessä työssä, jossa työ ei rasita tekijäänsä. O.T.E. Hieronta® on hoitajalle kevyt  ja syvällinen työskentelytapa.

Toteutus

Koulutus toteutetaan lähiopetuksen, itsenäisen harjoittelun ja etätehtävien avulla. Lähiopetus järjestetään kerran kuukaudessa (la-su klo 9-16) ja jokainen lähiopetus sisältää sekä teoriaa että käytännön harjoittelua. Lähiopetusjakson jälkeen kukin opiskelija harjoittelee itsenäisesti asiakkaiden kanssa. Lähiopetusjaksojen välissä on etätehtäviä, jotka käsitellään seuraavalla lähiopetusjaksolla.

Koulutuksen aikana annetaan lista aihetta tukevasta kirjallisuudesta sekä materiaalipaketti käydyistä teemoista. Koulutus on kokonaisuus, joka kattaa ihmisen kohtaamisen ja hoidon kokonaisvaltaisesti. Koulutettavat ryhmät ovat pieniä, max 4-6 henkilöä, parhaan mahdollisen opetuksen ja tuen saamiseksi. Koulutus on mahdollista suorittaa työn ohessa.

Kenelle soveltuu

Koulutus sopii hyvin täydennyskoulutuksena terveydenhuollon ammattilaisille. Koulutus antaa valmiudet toimia uudessa ammatissa, mutta siitä ei saa ammattitutkintoa. Ota yhteyttä ja kysy sopiiko koulutus juuri sinulle.

Hinta

Hinta ilmoitetaan tällä sivulla myöhempänä ajankohtana.

Koulutus on yrittäjille vähennyskelpoinen.

Lähiopetusjaksot sisältävät kahvin/teen, joten huolehdithan itse luonaasta ja majoituksesta.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email