head-650878_640.jpg

Koulutus ihmiselle

Seuraava kurssin aloitusajankohta on 10-11.1.2020

Tule oppimaan uusi ammatti tai täydentämään aikaisempaa osaamistasi.

Olet lämpimästi tervetullut O.T.E. Hieronta® koulutukseen. Koulutuksen aikana sinulle tulee tutuksi mistä O.T.E. Hieronnassa® on kyse, miten lihaskalvot vaikuttavat meihin ja mitä apua niiden käsittelystä on. Puhumme myös kehon ja mielen yhteydestä, koskettamisen merkityksestä ja kivun helpottamisesta sekä asiakkaan tunteiden kohtaamisen merkityksestä.

O.T.E.Hieronta® koulutus antaa sinulle valmiudet toimia ihmisläheisessä työssä, jossa työ ei rasita tekijäänsä. O.T.E. Hieronta® on hoitajalle kevyt  ja syvällinen työskentelytapa.

Kesto

O.T.E. Hieronta ihmiselle koulutus sisältää 28 lähiopetuspäivää sekä lisäksi etäharjoittelua oman työn ohella (katso tarkemmin koulutuksen toteutuksesta). Lähiopetuspäivät ovat klo 9-16.00.

Toteutus

Koulutus toteutetaan lähiopetuksen, itsenäisen harjoittelun ja etätehtävien avulla. Lähiopetus järjestetään kerran kuukaudessa (la-su klo 9-16) ja jokainen lähiopetus sisältää sekä teoriaa että käytännön harjoittelua. Lähiopetusjakson jälkeen kukin opiskelija harjoittelee itsenäisesti asiakkaiden kanssa. Lähiopetusjaksojen välissä on etätehtäviä, jotka käsitellään seuraavalla lähiopetusjaksolla.

Koulutuksen aikana annetaan lista aihetta tukevasta kirjallisuudesta sekä materiaalipaketti käydyistä teemoista. Koulutus on kokonaisuus, joka kattaa ihmisen kohtaamisen ja hoidon kokonaisvaltaisesti. Koulutettavat ryhmät ovat pieniä, max 4-6 henkilöä, parhaan mahdollisen opetuksen ja tuen saamiseksi. Koulutus on mahdollista suorittaa työn ohessa.

Kenelle soveltuu

Koulutus sopii hyvin täydennyskoulutuksena terveydenhuollon ammattilaisille. Koulutus antaa valmiudet toimia uudessa ammatissa, mutta siitä ei saa ammattitutkintoa. Ota yhteyttä ja kysy sopiiko koulutus juuri sinulle.

Hinta

O.T.E. Hieronta® koulutus maksaa 2876,62€ + alv. 690,38€ = 3567€. Ennen koulutuksen alkua maksetaan varausmaksu 800€ (sis. alv.), joka vähennetään koulutuksen kokonaishinnasta. Loppuosan koulutuksen hinnasta voi suorittaa alla olevista vaihtoehdoista itselleen sopivimmalla tavalla:

Kerran kuukaudessa 14 kuukauden ajan, jolloin maksettavaksi jää 254,79€ (sis. alv.)

Maksut suoritetaan laskulla. Mikäli koulutukseen osallistuminen peruuntuu opiskelijan ilmoituksesta, niin varausmaksu jää kurssin pitäjälle.

Koulutus on yrittäjille vähennyskelpoinen.

Lähiopetusjaksot sisältävät kahvin/teen, joten huolehdithan itse luonaasta ja majoituksesta.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email