Palvelut

O.T.E. Hieronta® palvelut:

O.T.E. Hieronta®
O.T.E. Hieronnalla® vaikutetaan lihaskalvoja hitaasti venyttäen ja avaten koko kehoon, jolloin kivut, tunnottomuus, puutuminen ja lihasjännitykset vähenevät. O.T.E. Hieronta® tapahtuu rauhallisessa ja luonnollisessa rytmissä, sinun kehoasi kunnioittaen. Hoito on vaikutukseltaan laaja-alaista, erittäin rentouttavaa ja stressiä poistavaa.

Pään ja kasvojen hoito
Pään ja kasvojen lihasten käsittely nollaa kiireisen mielen ja suo lepotauon, jossa ajatukset hiljenevät ja koko keho rentoutuu. Pään käsittely vaikuttaa suotuisasti univaikeuksiin, korkeaan verenpaineeseen ja stressiin. Se vilkastuttaa aineenvaihduntaa, parantaa verenkiertoa ja hapensaantia aivojen alueella.

O.T.E. Hieronta® diabeetikoille
Diabeteshoidossa käytettävät insuliinipistokset aiheuttavat arpikudosta, jota käsitellään O.T.E. Hieronnalla®. Menetelmä on Suomessa pistosarpien hoitomuotona uusi. Hoidon seurauksena arpikudos pehmenee, jolloin pistäminen on helpompaa, pistoskohtia löytyy enemmän eikä pistäminen aiheuta kipua. Hoito helpottaa myös ääreisverenkiertoa alaraajoissa.

Arpikudosten käsittely
Arpikudosten käsittelyllä saat apua arpiin ja leikkaushaavoihin, jotka kiristävät, näyttävät ikäviltä tai aiheuttavat kipua muualle kehoon. Arpea käsitellään hienovaraisesti ja kivuttomasti kudoksen joustavuuden mukaan. Hoidolla avataan arpien kiinnikkeitä hitaasti ja rauhallisesti, jolloin arpi pehmenee, elastisuus lisääntyy ja kiristävä tunne helpottaa. Hoito on hyvin miellyttävää ja rentouttavaa. Tulokset näkyvät heti ensimmäisestä hoitokerrasta.

O.T.E. Hieronta® hevosille ja koirille
Eläimet kärsivät kivuista aivan kuten ihmisetkin. Lihaskalvojen käsittelyllä voidaan rentouttaa sairauden aiheuttamista lihaskivuista sekä rasituksen tai vanhuuden aiheuttamasta jäykkyydestä kärsivää eläintä. Hoidolla vaikutetaan laaja-alaisesti lihaksiston kautta aineenvaihduntaan ja eläimen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Hoidon tuloksena kipu lievittyy ja liikkuminen helpottuu.