O.T.E. Hieronta koulutus ihmiselle

Sisältö

A) Teoriaa O.T.E. Hieronnasta®, kehon ja mielen yhteydestä, koskettamisen
    merkityksestä, lihaskalvoista, kehon luennasta ja ihmisen kohtaamisesta.
B) Vartalon peruskurssi
C) Pään alueen hoito
D) Arpikudosten ja vammojen hoito

Kesto

O.T.E. Hieronta ihmiselle koulutus sisältää 28 lähiopetuspäivää sekä lisäksi etäharjoittelua oman työn ohella (katso tarkemmin koulutuksen toteutuksesta). Lähiopetuspäivät ovat klo 9-16.00.

Toteutus

Koulutus toteutetaan lähiopetuksen, itsenäisen harjoittelun ja etätehtävien avulla. Lähiopetus järjestetään kerran kuukaudessa (la-su klo 9-16) ja jokainen lähiopetus sisältää sekä teoriaa että käytännön harjoittelua. Lähiopetusjakson jälkeen kukin opiskelija harjoittelee itsenäisesti asiakkaiden kanssa. Lähiopetusjaksojen välissä on etätehtäviä, jotka käsitellään seuraavalla lähiopetusjaksolla.
Koulutuksen aikana annetaan lista aihetta tukevasta kirjallisuudesta sekä materiaalipaketti käydyistä teemoista. Koulutus on kokonaisuus, joka kattaa ihmisen kohtaamisen ja hoidon kokonaisvaltaisesti. Koulutettavat ryhmät ovat pieniä, max 4-6 henkilöä, parhaan mahdollisen opetuksen ja tuen saamiseksi. Koulutus on mahdollista suorittaa työn ohessa.

Kenelle soveltuu

Koulutus sopii kaikille, jotka ovat halukkaita auttamaan toisia ihmisiä sekä kokevat koskettamisen ja toisen ihmisen kehon hoitamisen itselleen sopivaksi tavaksi auttaa. Koulutus sopii hyvin täydennyskoulutuksena terveydenhuollon ammattilaisille. Koulutus antaa valmiudet toimia uudessa ammatissa, mutta siitä ei saa ammattitutkintoa.

Hinta

Koulutus maksaa yhteensä 2876,62€ + alv. 690,38€ = 3567€.

Maksun voi suorittaa sopimuksen mukaisesti (katso tästä koulutusmaksuvaihtoehdot) kuitenkin kurssin loppuun mennessä. Koulutus on yrittäjille vähennyskelpoinen.

Lähiopetusjaksot sisältävät kahvin/teen, mutta eivät lounasta eivätkä majoitusta.

Koulutusajankohdat

Lisätietoja otehoitokeskus(a)gmail.com

Ilmoittautumislomake löytyy täältä.


Paluu Kurssit ja koulutus -valikkoon