O.T.E. Hieronta koulutus ihmiselle

Uusi tapa hoitaa kehoa ja mieltä
-kivuttomasti, mutta kokonaisvaltaisesti vaikuttaen


Tule oppimaan uusi ammatti tai täydentämään aikaisempaa osaamistasi.

Olet lämpimästi tervetullut hakemaan nyt jo kolmanteen O.T.E. Hieronta® koulutukseen. Aikaisempien osallistujien toiveesta kurssia on laajennettu ja pidennetty. Koulutuksen aikana sinulle tulee tutuksi mistä O.T.E. Hieronnassa® on kyse, miten lihaskalvot vaikuttavat meihin ja mitä apua niiden käsittelystä on. Puhumme myös kehon ja mielen yhteydestä, koskettamisen merkityksestä ja kivun helpottamisesta sekä asiakkaan tunteiden kohtaamisen merkityksestä. Kaiken tämän pohjalla on ihmisen kehon ja mielen kunnioittaminen.

O.T.E.Hieronta® koulutus antaa sinulle valmiudet toimia ihmisläheisessä työssä, jossa työ ei rasita tekijäänsä. O.T.E. Hieronta® on hoitajalle kevyt, mutta syvällinen työskentelytapa, jossa voi oppia ja oivaltaa ihmisen kokonaisuudesta aina enemmän. Hoidettavalle kokemus on rentouttava, kipua ja jännitystä poistava.

Uudistettu koulutus kattaa vartalon peruskurssin lisäksi myös pään alueen käsittelyn sekä arpikudosten ja vammojen hoidon, jotka ovat aikaisemmin olleet täydennyskoulutuksina.

Koulutuksen tarkemmat tiedot löydät tästä


Paluu Kurssit ja koulutus -valikkoon